Voorwaarden

Laatst gewijzigd 21 januari 2020.

Copyright

De website Bloei.info is eigendom van AnneSuus. Alle teksten en foto’s op de pagina’s en blogteksten zijn zelf geschreven en zelf gemaakt en mogen niet worden gekopieerd of opgeslagen voor commercieel gebruik zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk gebruik, geldt dit niet. Teksten en foto’s van bedrijfsprofielen in de Bloei Gids kunnen ook worden beheerd en geschreven/gemaakt door de ondernemer achter het bedrijf zelf.

Alle informatie op Bloei.info wordt met zorg samengesteld, beheert en geüpdatet. Desalniettemin is het mogelijk dat de informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Als je iets tegenkomt dat niet klopt, incompleet is of niet werkt op de website, dan hoor ik dat graag van je zodat ik het kan aanpassen.

Affiliate links

Sommige links op Bloei.info zijn affiliate links. Dit betekent dat als je hier op klikt, je terecht komt op een website waar je een product kan kopen, zoals bol.com. Mocht je iets aanschaffen in de webwinkel dan ontvang ik een kleine commissie. Dit kost jou niks extra maar levert een kleine vergoeding op voor Bloei.info dat gebruikt wordt voor het onderhouden van de website en het betalen van de hosting.

Media kit

  • Bloei.info is gelanceerd op 3 oktober 2017
  • Ruim 26% van de bezoekers is afkomstig uit Delft en ruim 31% uit omgeving Delft.
  • 84% van de bezoekers is vrouw en 16% is man.
  • Bijna 69% van de bezoekers is 25 tot 45 jaar. Bijna 22% is tussen de 45 en 65 jaar.

De website Bloei Delft had in 2019 per maand gemiddeld 6700 views door 1800 unieke bezoekers.

Facebook Pagina: 1306 volgers | Facebook groep: 634 leden | Instagram: 986 volgers

De doelgroep van Bloei Delft zijn (aanstaande) ouders met kinderen in de leeftijd van baby tot eind basisschool. Ze wonen in Delft of de omgeving van Delft en willen graag weten wat er allemaal te doen is voor hun kinderen maar ook voor het gezin. Zoals kindvriendelijke horeca en uitstapjes maar ook de beste kinderkapper, leuke cursussen en tips voor kinderfeestjes. Ook wordt Bloei regelmatig geraadpleegd door ouders van buiten de regio die met het gezin een dagje Delft komen doen. 

Er zijn diverse mogelijkheden voor samenwerkingen. Tarieven hiervoor gaan in overleg en zijn afhankelijk van de wensen en het doel van de samenwerking. Heb je een ander verzoek rondom een samenwerking dan vermeld op de website, dan kun je altijd contact opnemen om dit te bespreken.

Bedrijfsgegevens

Bloei.info is een initiatief van AnneSuus
contact@bloei.info
KvK: 58416242
BTW-id-nummer: NL002026420B39

Annemarie Oorthuizen successfully completed the All-around SEO course!