Sporten bij Mom in Balance Delft geeft energie!

Lekker in de buitenlucht, een uurtje voor jezelf, sterker worden, je conditie verbeteren, meer energie en laagdrempelig contact met andere (aanstaande) moeders. Dit zijn de focuspunten van de outdoor trainingen van sporten bij Mom in Balance Delft.

Start in de lente met buiten sporten

Klinkt best lekker, toch! Vooral dat uurtje voor jezelf is er niet automatisch meer bij als je moeder bent. En ben je nog geen ‘die-hard’ buitensporter, dan is de lente eigenlijk een heel mooi moment om te starten. Dan heb je meteen een mooie basis gelegd om straks ook in de koudere maanden buiten te sporten!

Sporten bij Mom in Balance Delft

In regio Delft worden de lessen gegeven door meerdere trainsters. Allen hebben ze de passie om mensen in beweging te krijgen. Aan de hand van de trainingen laten ze mensen hun fysieke en mentale mogelijkheden ondervinden. De Mom in Balance lessen vinden plaats op diverse locaties, waaronder de Delftse Hout.

Mom in Balance biedt diverse cursussen voor vrouwen in verschillende levensfases. De trainers verzorgen de volgende lessen: Zwanger Workout, Back in Shape en Mom in Shape. En op 13 mei 2017 lanceerden ze een vierde nieuwe lesvorm genaamd M-power, geschikt voor alle vrouwen. Bij alle lessen staat centraal dat je het hele jaar door traint in de buitenlucht samen met een leuke groep vrouwen en onderleiding van een enthousiaste, professionele trainer.

Zwanger Workout

Met de Mom in Balance Zwanger Workout blijf je fit, sterk en energiek tijdens je zwangerschap. Geschikt voor alle vrouwen, getraind of ongetraind. De lessen zijn op maat gemaakt voor jouw zwangere lichaam en ontwikkeld in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodem fysiotherapeuten.

Back in Shape

Met de Back in Shape workouts kun je vanaf 6 weken na de bevalling en 8 weken na een keizersnede weer (voorzichtig) werken aan een actief herstel van je lichaam en opbouw van conditie. De training wordt gegeven door deskundige trainers en is ontwikkeld in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodem fysiotherapeuten. Zo sport je altijd op verantwoorde wijze.

M-Power

Deze nieuw ontwikkelde workout is geschikt voor alle vrouwen. Je hoeft dus geen moeder (to be) te zijn om mee te trainen. M-power helpt je om in balans te blijven op alle vlakken. De lancering van deze workout vindt in Delft plaats op 14 mei 2017. Deze lessen hebben de voormalige Mom in Shape lessen vervangen.

Meer info over sporten bij Mom in Balance Delft

Meer informatie over alle lessen, tarieven, locaties en trainingstijden vind je op de website www.mominbalance.com. Je kunt ook altijd een gratis proefles volgen om uit te proberen of sporten bij Mom in Balance Delft iets voor je is.

Deze blog is geschreven in samenwerking met Mom in Balance Delft.