Samenwerken

  1. Home
  2. Samenwerken
Filter

Bloei werkt graag samen met (lokale) ondernemers en organisaties. Hieronder vindt u diverse mogelijkheden en opties om samen te werken. We staan echter altijd open voor uw eigen ideeën rondom een samenwerking! Neem dan zeker contact op. We kijken er naar uit om van u te horen!

Bloei Gids

Biedt u diensten aan voor ouders en/of kinderen van 0-12 jaar oud in of rond Delft? Dan kunt u uw bedrijf toevoegen aan de Bloei Gids! Hieraan zijn in principe geen kosten verbonden. Om ouders in en rond Delft zo volledig mogelijk te kunnen informeren streven we namelijk naar een zo compleet mogelijke website. Voor meer mogelijkheden en om onbeperkt events te plaatsen in de Bloei Agenda, kiest u voor een Premium profiel. Klik op Over Bloei > Samenwerken > Ook op Bloei? voor meer informatie.

Bloei Agenda

Om uw events toe te kunnen voegen aan de Bloei Agenda moet u eerst uw onderneming op de website van Bloei claimen door een account aan te maken. Als u voor een gratis Basis profiel op Bloei kiest kunt u kosteloos 2 events toevoegen aan de Bloei Agenda. Als u kiest voor een Bloei Events profiel of Bloei Premium profiel dan kunt u onbeperkt events toevoegen aan de Bloei Agenda. Klik op Over Bloei > Samenwerken > Ook op Bloei? om alle mogelijkheden in te zien.

Vermelding via kanalen van Bloei

Naast de Bloei nieuwsbrieven en de advertenties op de website van Bloei is het ook mogelijk om uw onderneming, event, product of initiatief via de Facebook pagina of Instagram account van Bloei te laten vermelden via een post of een gesponsorde post. Kijk via Over Bloei > Samenwerken > Extra diensten naar de opties.

Zakelijke Nieuwsbrief

Heeft u een onderneming in regio Delft en wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Bloei en de mogelijkheden om samen te werken door het jaar heen. Dan kunt u zich inschrijven voor de zakelijke nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt maximaal 6 keer per jaar.

Winactie

Op Bloei organiseren we regelmatig succesvolle winacties met lokale ondernemers. Deze zetten we altijd uit via de Facebook pagina van Bloei. Vanuit Bloei regelen we in overleg met u de tekst, afbeelding en datum. Ook monitoren we de winactie, reacties en loten we de winnaar(s). Bekijk via Over Bloei > Samenwerken > Extra diensten de mogelijkheden.

Bloei Nieuwsbrief

Bij Bloei Delft sturen we meerdere nieuwsbrieven uit naar (aanstaande) ouders uit de regio. Zo beheren we een thema-, zwangerschaps- en vakantieactiviteiten nieuwsbrief. Hierin kan ook uw bedrijf, activiteit of actie vermeld worden. Bij interesse, klik dan op Over Bloei > Samenwerken > Extra Diensten voor meer informatie.

Banner van Bloei

Om te laten weten dat u in de Bloei Gids vermeld staat kunt u een banner van Bloei gebruiken. Zet deze op uw website of deel het via social media met een doorkliklink naar uw eigen profiel! U kunt hiermee bijvoorbeeld vragen aan uw volgers om uw bedrijf te beoordelen op Bloei. De persoonlijke meningen van ouders maakt platform Bloei Delft nog waardevoller voor andere ouders om te bezoeken. Of gebruik de Bloei banner simpelweg om Bloei te ondersteunen en nog meer bekendheid te geven! Kijk op Over Bloei > Samenwerken > Banners van Bloei

Review

Heeft u een (nieuw) product of organiseert u een evenement of workshop die u wil laten reviewen? Wij schrijven hier graag een mooi artikel over. Het artikel blijft minimaal een jaar online staan. Hierbij houden we ons aan de reclamecode social media. Neem contact op via contact@bloei.info om mogelijkheden door te spreken.

Voeg uw onderneming toe aan Bloei!

Op Bloei kunt u kosteloos uw bedrijf of initiatief toevoegen aan de Bloei Gids.

Dat wil ik!