Zwembad Kerkpolder

Categorieën Clubs, Hotspots, Sport, Zwembad, Zwemmen
LocatiesBuitenhof, Delft
Beoordeling
0.0
Status Nu geopend
Zwembad Kerkpolder

Zwembad Kerkpolder heeft zowel een recreatiebad als een wedstrijdbad. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad met verschillende waterspuitende objecten. Verder is er een grote glijbaan die uitkomt in een apart bassin. En is het mooi weer? Dan kun je buiten op de speelweide van de zon genieten. Elke dag van de week kun je recreatief komen zwemmen samen met je kinderen en op zondag is er gezinszwemmen.

Bij Zwembad Kerkpolder kun je deelnemen aan Teddybeer zwemmen. Dit is een zwemles voor de allerkleinsten vanaf acht weken oud. Onder deskundige begeleiding raken baby’s op een speelse manier vertrouwd met het water. Voor kinderen vanaf anderhalf jaar is er ook peuterzwemmen. Daarnaast kunnen kinderen in het zwembad op zwemles voor hun zwem-ABC.

Tip van Bloei: Kinderen die zwemles volgen in het Kerkpolder Zwembad mogen gratis recreatief komen zwemmen.

In het sportfondsenbad worden ook leszwemmen gegeven door de Delftse ReddingsbrigadeZwem- en Waterpolovereniging d’ELFT en Delftse Watervrienden.

Bloei Blogs over Zwembad Kerkpolder

Schrijf een review

Klik hier

Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

Is dit uw onderneming?

Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

Claim it now!

Claim This Listing

Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.