Yoga Mariposa

Yoga Mariposa

Bij Yoga Mariposa verzorgt docente Iris Plukaard verschillende soorten yogalessen. Onder andere zwangerschapsyoga, geschikt vanaf 14 weken zwangerschap. Hierbij ligt de focus op ontspanning en de ademhaling. Je hoeft geen eerdere ervaring met yoga te hebben om de lessen te kunnen volgen. Daarnaast geeft Iris Plukaard ook kinderyoga, voor kinderen vanaf zes jaar. Deze lessen worden gegeven vanuit de beleving van het kind. Elke les gaat bijvoorbeeld uit van een thema, zoals de boerderij of het oerwoud. Iris werkt in de lessen met kindgerichte yoga houdingen, liedjes, dans, verhalen en spelletjes. Tijdens de lessen krijgen kinderen de ruimte om zowel ontspanning als zelfvertrouwen te ervaren.

Yoga Mariposa werkt in kleine groepen. Zo is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding in de yoga houdingen. De lessen vinden plaats op verschillende locaties in Delft. Ook kun je kiezen voor privé lessen.

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.