De Womanhood Studio

De Womanhood studio viert de vrouwelijkheid in haar volle glorie. Waarbij extra aandacht uit gaat naar de begeleiding van vrouwen rond zwangerschap en geboorte. Want zwanger zijn, bevallen en moeder worden zijn belangrijke highlights in ons leven. Het zijn gebeurtenissen die je leven op zijn kop zetten. Met de juiste ondersteuning is het mogelijk om deze bijzondere periode vol vertrouwen door te maken.

Het gezicht achter de Womanhood studio is eigenaresse Tami Kalir. Samen met andere professionals probeert zij je te ontzorgen én verzorgen. Dat doen ze met name door kennis te delen, je sterker te laten voelen in je lijf en door je vertrouwen te geven. Volg een Pilates of (aerial)yoga, geniet van massage of neem deel aan een cursus. Ook verkoopt de Womanhood studio diverse producten, zoals yogakleding en kraamkadootjes. 

Ook kun je Tami Kalir inhuren als doula (bevallingscoach). Zij biedt naar wens ondersteuning tijdens de zwangerschap, de bevalling en erna. Voor jou en je partner. Denk bijvoorbeeld aan een luisterend oor of advies bij het maken van een belangrijke beslissing Maar ook aan ondersteuning bij het opvangen van weeën. 

Kom langs in de studio of neem een kijkje op de site. Of vraag een vriendin naar haar ervaringen. Inmiddels is de studio namelijk een begrip geworden in Delft, waar veel naar verwezen wordt. 

Bloei Blogs over de Womanhood Studio

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.