Voldaan Buitenkeuken

LocatiesDelft, Wippolder
Beoordeling
0.0
Status Nu geslotenGaat open om 17:00 Morgen
Voldaan Buitenkeuken

Voldaan Buitenkeuken van Daan Rutten is het eerste Foodtruckrestaurant in Nederland. Ondanks dat het niet speciaal opgezet is voor gezinnen, bleken kinderen het hier wel enorm naar hun zin te hebben. Er ligt namelijk een ruig stukje land achter het buitenterras met heuvels, zand en stenen waar kinderen heerlijk kunnen ravotten. Inmiddels staan er hier ook voetbaldoeltjes, een zandbak, hutten gebouwd van sloophout en is er een kist met buitenspeelgoed aanwezig. Ook is er een moestuin waar je even een kijkje kunt nemen. En gluren bij de buitenkeuken of je eten al klaar is, is natuurlijk sowieso hartstikke gaaf!

Op de menu kaart staan, zoals je kunt verwachten, veel BBQ gerechten, gegrilde groenten, salade en gepofte aardappelen of frietjes. Voor kinderen kun je een kleine hamburger of pizza bestellen. Maar ook kun je hier terecht voor ontbijt en lunch en staat er kun je voor de kids een boterham met hagelslag bestellen. Een heerlijke plek dus, om lekker buiten te eten in de zon. Maar ook binnen zit je niet verkeerd, de loods is super hip ingericht met koeienvellen met schommelstoelen. Ook vind je binnen allerlei bord- en kaartspelletjes. Leuk voor tijdens het wachten op je eten of als je hier nog even blijft hangen nadat je lekker hebt gegeten. Je vindt dit café-restaurant achter de nieuwe Schoemakerplantage. Voldaan Buitenkeuken is met recht een omfietshotspot!

Let wel op met jongere kinderen die graag verder uit het zicht van papa of mama het terrein willen ontdekken. Het stukje land waar gespeeld kan worden is namelijk een stuk braakliggend bouwterrein met stenen en stokken en een slootje (zwemdiploma!) eromheen.

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.