Trias, Centrum voor de kunsten

Categorieën Clubs, Creatief, Dans, Muziek, Zomerkamp
LocatieRijswijk
Beoordeling
0.0
Trias, Centrum voor de kunsten

Trias, Centrum voor de Kunsten, is een kunst educatiecentrum in de gemeente Rijswijk. Zij bieden cursussen op het gebied van kunst en cultuur aan. Voor kinderen vanaf de peuterleeftijd. Op het gebied van muziek, dans, theater & musical, beeldend en nieuwe media. Een aantal cursussen door het jaar heen zijn ook geschikt voor kinderen met special needs.

De locatie ligt vlak bij het Winkelcentrum In de Boogaard en het station. Het is hierdoor gemakkelijk te bereiken via de Beatrixlaan of de Lange Kleiweg. Bij de locatie zelf is een parkeerterrein voor de deur. Of reis in 6 minuten met de sprinter vanaf het station Delft naar station Rijswijk. Naast Rijswijk heeft Trias ook locaties in Leidschendam en Voorburg.

Kinderfeestje en zomervakantie
Bij Trias kun je voor kinderen vanaf zes jaar een kinderfeestje organiseren, zoals bijvoorbeeld een dans- of een musicalfeest. Maar er zijn veel meer mogelijkheden.

In de zomer geeft Trias vakantieworkshops van één of meerdere dagen. Onder andere een driedaagse musical Summerschool.

 


Bloei Blogs over Trias, Centrum voor de Kunsten

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.