TopSamen Tienercoaching

Categorieën Therapie, Zorg
Beoordeling
0.0
TopSamen Tienercoaching

Marjolein Ammerlaan-van den Ende van TopSamen is er voor de begeleiding en coaching van tieners en het gezin. Soms loop je als gezin vast, of weet je niet goed hoe je jouw tiener kunt helpen als ouder. Marjolein kijkt samen met jullie naar de talenten, inzichten en vaardigheden van zowel het kind als van de ouder(s). Daarna gaat ze met jullie op zoek naar handvatten die voor jullie werken!

De speerpunten van TopSamen zijn: omgaan met faalangst, leren om te leren, weerbaarheid en sociale vaardigheid. Dit zijn vaardigheden die onmisbaar zijn om uit te kunnen groeien tot een gelukkige en zelfstandige volwassene. TopSamen versterkt deze vaardigheden via verschillende technieken en methoden, als  R.E.T., cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte gespreksvorming, creatieve werkvormen, spelletjes of iets anders dat goed past.

TopSamen is werkzaam in Den Hoorn, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk, Wateringen, Schipluiden en De Lier.

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.