Stadsboerderij Buytendelft

LocatiesDelft, Delftse Hout
Beoordeling
0.0
Status Nu geopend
Stadsboerderij Buytendelft

Stadsboerderij
Bij Stadsboerderij BuytenDelft lopen schapen, geiten, kippen, vogels, konijnen, pauwen, pony’s, cavia’s, ezels en varkens rond. De schapen en geiten lopen in de weide waar je ze kan aaien en knuffelen. De konijnen of cavia’s worden ook vaak even uit de kooi gehaald zodat je die kunt aaien. Soms kun je er in het weekend een ponyritje maken of doen ze de vuurplaats aan om broodjes of popcorn te bakken. Daarnaast worden er elke schoolvakantie allerlei activiteiten georganiseerd. De Stadsboerderij is gratis toegankelijk.

Lunchroom
In de lunchroom kun je terecht voor onder andere sandwiches, tosti’s, heerlijke cappuccino’s en ijsjes. Alles is vers en biologisch. Je kunt hier zowel binnen als buiten op het terras zitten. Binnen is een klein speelhoekje en buiten aangrenzend aan het terras een speelveldje.

Kinderfeestje
Je kunt bij BuytenDelft ook je kinderfeestje vieren. Er zijn verschillende soorten feestjes te boeken, maar bij allemaal ontvang je twee uur dikke pret inclusief wat lekkers en limonade. Als extra kun je natuurlijk ook nog een pannenkoek eten.

Waterspeeltuin
De waterspeeltuin van BuytenDelft is geopend voor waterpret van 1 april tot 1 oktober. De speeltuin bestaat uit een ondiep beekje met aan beide zijden water en gras. Er zijn verschillende speeltoestellen, zoals een grote klimboot, glijbaan en schommels. Er zijn toiletten op het terrein te vinden en kranen om zanderige handen en voeten af te spoelen voor je weer naar huis gaan. Voor toegang tot de waterspeeltuin wordt een vergoeding gevraagd. Je betaalt aan het loket van het bezoekerscentrum. Ben je hier vaak te vinden? Dan kun je overwegen om een seizoenskaart aan te schaffen voor het hele gezin. De entree tot de waterspeeltuin ligt op het terrein van de stadsboerderij. Buiten het zomerseizoen om wordt de beek drooggelegd en kun je de speeltuin gratis bezoeken om in te spelen.

Stadsboerderij BuytenDelft vormt de toegangspoort tot het natuurgebied Delftse Hout.

 


Bloei Blogs over Stadsboerderij BuytenDelft

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.