Sportcenter Allround

Sportcenter Allround

Voor kinderen biedt Sportcenter Allround verschillende lessen aan. Judo, tuimeljudo, danslessen en kinderyoga. Tuimeljudo is een vrolijke beweegactiviteit voor kinderen van 3 en 4 jaar. Vanaf 5 jaar stromen ze door naar judo. De danslessen zijn op voor kinderen vanaf groep 7 en 8. Deze lessen richten zich op verschillende dans stylen zoals hiphop, modern en poppin & lockin. Kinderyoga tot slot is gericht op kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Mama Fit
Wil je fit blijven tijdens de zwangerschap, je optimaal voorbereiden op je bevalling en zo goed mogelijk herstellen na je bevalling? Dan is deze cursus bij Sportcenter Allround echt iets voor jou!

Kinderoppas
Ga je als ouder sporten bij Sportcenter Allround dan kun je gratis gebruik maken van de kinderoppas voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Er is een speelruimte waar kleintjes vermaakt worden door lieve, zorgzame juffen.

Bloei Blogs over Sportcenter Allround

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.