Speelotheek Harlekino

LocatiePijnacker
Beoordeling
0.0
Status Nu geopend
Speelotheek Harlekino

Speelotheek Harlekino in Pijnacker heeft bijna 1000 stuks speelgoed in de uitleen, gericht op kinderen van 0 t/m 8 jaar. Iedereen die speelgoed wil komen lenen kan lid worden. Zowel gezinnen als grootouders en gastgezinnen. Voor kinderen met een beperking geldt geen leeftijdsgrens. Ook zijn er dozen te leen met materiaal in een speciaal thema. Zoals bakken, buiten spelen, wetenschap, muziek en het ziekenhuis. Voor verjaardagen en andere feesten is er een feestpakket beschikbaar. Je kunt 10 spellen en items kiezen uit de collectie die je een week mag lenen. Dit kan speelgoed zijn voor binnen en voor buiten.

Speelgoedbeurs

Speelotheek Harlekino organiseert jaarlijks een grote beurs voor gebruikt speelgoed. Dit vindt altijd plaats in het tweede weekend na de herfstvakantie (begin november). Deze beurs staat open voor iedereen. De opbrengst wordt gedeeld: 70% is voor de aanbieder, 30% gaat naar Harlekino. Je vindt er baby- en peuterspeelgoed, constructiespeelgoed, speelsets, boeken, cd’s en dvd’s, puzzels, spellen, creatief speelgoed, buitenspeelgoed, fietsjes en meer. Wil je zelf speelgoed verkopen? Kijk dan op de website voor de spelregels en het aanvragen van een verkoopnummer.

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.