Praktijk Trotse Moeders

Categorieën Therapie, Voor moeders, Zorg
LocatiesDelft, Vrijenban
Beoordeling
0.0
Praktijk Trotse Moeders

Marga van Holsteijn van Praktijk Trotse Moeders helpt moeders bij het werkelijk oplossen van hun opvoedvragen. Marga is holistisch gezinstherapeut. Ze heeft zich in het bijzonder gespecialiseerd in de methodieken ‘Individuele Opvoedopstellingen’ en ‘Spiegelkind’. Dit zijn zowel krachtige als liefdevolle methodieken. Ouders kunnen hiermee weer meer verbinding, harmonie en plezier in de gezinssituatie ervaren.

Marga maakt geen gebruikt van etiketten of labels. Voor haar zijn alle kinderen uniek en bijzonder, net als hun moeders. Ze kijkt daarom naar wat elk kind in welke situatie nodig heeft, en hoe dit vervolgens bereikt kan worden.

Desondanks haar jarenlange werkervaring met kinderen, richt ze zich in haar praktijk toch op de ouders. En dan vooral op de moeders. Ze heeft namelijk gemerkt dat werken met alléén de kinderen meestal geen structurele oplossing biedt. Kinderen zijn zó met hun ouders verbonden dat er altijd een wisselwerking is. Daarom helpt zij de kinderen nu door hun moeders te ondersteunen.

Praktijk Trotse Moeders is er voor bewuste moeders met kinderen van 4 tot 14 jaar. Het is voor de therapie belangrijk dat je zelf open staat voor een ‘andere’ kijk op de opvoedvraag. Daarnaast moet je ook bereid zijn om naar jezelf te kijken.

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.