Praktijk ROOS

Praktijk ROOS

Rosalie schippers van Praktijk ROOS is een gespecialiseerde zwangerschapstherapeut. Zij wil zwangeren, en hun partners, zo goed mogelijk ondersteunen door betrouwbare zorg op maat te bieden. Door al vroeg in de zwangerschap te starten met behandelingen kunnen veel zwangerschap gerelateerde klachten en ongemakken worden voorkomen of verminderd.

Bij Praktijk ROOS kun je terecht voor diverse specialistische behandelingen voor zwangeren. Zoals een zwangerschapsmassage op een prenatale massagetafel waardoor zwangeren op hun buik kunnen liggen. De massage is zacht, prettig en een effectieve voorbereiding voor de bevalling. Zwangerschapsmassage kan bijdragen aan de verlichting van pijn in de (onder-)rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen. Daarnaast biedt Praktijk ROOS ook andere behandelingen. Zoals een moxabehandeling bij stuitligging, voetreflexmassage, overtijdbehandeling en aromatherapie. Tot slot kun je hier ook terecht voor speciale mamaverwenbehandelingen met natuurcosmetica.

Je vindt de praktijk in het gebouw Bacinol 3, aan het einde van de Buitenwatersloot.

Schrijf een review

Klik hier

Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

Is dit uw onderneming?

Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

Claim it now!

Claim This Listing

Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.