Praktijk Carati

LocatiesDelft, Tanthof
Beoordeling
0.0
Praktijk Carati

Massagetherapeut Judy Broomans verzorgt binnen haar praktijk massages van jong tot oud, in haar praktijk en op aanvraag op locatie. Je kunt bij haar terecht voor zwangerschapsmassage, babymassage en massage voor kinderen. Judy is gespecialiseerd in twee soorten massage: Shantala en Shiatsu-stoelmassage.

Shantalamassage is een uit India afkomstige vorm van totale lichaamsmassage (oorspronkelijk voor baby’s) Hierbij wordt het lichaam gemasseerd middels ritmische strijkingen, waardoor oxytocine (het zogenaamde. “knuffelhormoon”) vrij kan komen. Dit kan een gevoel van diepe ontspanning en geborgenheid teweeg brengen.

De Shiatsu-stoelmassage is gericht op het harmoniseren van de energie, waardoor klachten en spanningen verminderen. De met shiatsu-techniek uitgevoerde massage is over het algemeen wat milder bij (hoog-) zwangeren. De focus is daarbij minder direct op de spanningsgebieden gericht. Ook bij deze massagevorm gaat het om het welbevinden en de ontspanning van degene die gemasseerd wordt. Een stoel kan daarbij heel comfortabel zijn, met name voor (hoog-) zwangeren.

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.