OPEN Delft

Beoordeling
0.0
Status Nu geslotenGaat open om 12:00 Morgen
OPEN Delft

OPEN Delft noemt zichzelf “dé informele ontmoetingsplaats waar taal, cultuur en techniek samenkomen in één dynamisch centrum”. In dit gebouw aan het Vesteplein in de binnenstad zijn bibliotheek DOK Delft en de VAK, het centrum voor de kunsten, gevestigd. Je kunt hier dus terecht voor het lenen en lezen van boeken. Maar ook voor muziek- of dansles. Het gebouw is verder zo ingericht dat je hier ook perfect naar toe kunt gaan als uitje met je kinderen. Om te lezen, spelen, kletsen, eten of het volgen van een les of workshop.

Op de begane grond vind je het proeflokaal van OPEN Delft. Zij hanteren geen vaste tijden om te lunchen of dineren. De keuken is hier altijd open. Ze serveren hier koffie, thee en sapjes. Maar ook bier en wijn. Kies een lekker broodje of tosti erbij. Daarnaast staat er elke dag een wisselend gerecht op het menu. Ook te bestellen in kinderportie. Bijvoorbeeld indonisch met een twist, Syrisch, mediterraans, Turks of Carribean Vega.

Door het hele gebouw heen vind je de lokalen van De VAK waar dans, muziek, techniek, beeldend en musical lessen plaatsvinden van ochtend tot avond.

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.