Oervrouw

LocatiesDelfgauw, Delft
Beoordeling
0.0
Oervrouw

Salima Bours van Oervrouw is doula in Delft en Delfgauw. Graag richt ze zich op de ouder(s) die het liefst zo natuurlijk mogelijk willen bevallen. Haar doel is ouders te helpen om de zwangerschapsperiode en de bevalling zo ontspannen mogelijk te beleven. Zodat er met een goed gevoel op terug gekeken kan worden en een basis vanuit kracht en vertrouwen aan het kind meegegeven wordt. Door de jaren heen heeft Salima Bours ervaren dat vertrouwen vaak de sleutel is naar natuurlijk leven en dus ook naar natuurlijk baren. Haar werkwijze is warm, zorgzaam en intuïtief. Naast Nederlands beheerst ze ook de Duits en Engelse taal.

HypnoBirthing® zwangerschapscursussen

Oervrouw verzorgt ook zwangerschapscursussen. HypnoBirthing. Tijdens de cursus staat het aanleren van adem- en ontspanningstechnieken centraal. Je krijgt inzicht in het natuurlijke proces van de geboorte en in de manier waarop je met dit proces kunt meewerken. Je leert het ‘angst spanning pijn’ principe begrijpen en hoe dit om te zetten naar ‘vertrouwen ontspanning rust’. Door het maken van een geboorteplan leren je als koppel om je geboortewensen te verwoorden. De partner ervaart hoe hij kan helpen en ondersteunen tijdens de bevalling, waardoor er een mooi samenspel ontstaat tussen vader, moeder en baby. De geboorte wordt dan samen gedragen!

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.