Muziek op Schoot

Categorieën Clubs, Muziek
LocatiesDelft, Schieweg
Beoordeling
0.0
Muziek op Schoot

Muziek op schoot van Felice is Juf is spelen met muziek voor ouders en kinderen van 0 tot 4 jaar oud. In de Muziek op Schootlessen staat het spelenderwijs samen met je kind met muziek bezig zijn centraal. Door middel van praktische liedjes en muziekspelletjes worden dagelijkse bezigheden zoals opruimen, tanden poetsen en wandelen een spel. De band met je kind, het van elkaar genieten en samen spelen, staat voorop.

Ondertussen wordt tijdens de Muziek op Schoot les op professionele wijze de muzikale basis gelegd. Het kind ervaart muziek in al zijn soorten tijdens het spel. Door zelf muziek te maken, door op muziek gedragen te worden en door het muziekspel dat Felice aanbiedt op speelse muzikale momenten. In de lessen kun je “muzikale snoepjes” verwachten in de vorm van verrassende muzikale ervaringen voor ouder en kind. De lessen van Felice zijn inmiddels een begrip in Delft.

Felice van der Sande is ook de initiatiefnemer achter Krulmuziek. Zij geven baby- en kinderconcerten door het hele land.


Bloei Blogs over Muziek op Schoot

 

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.