Marieke Rolloos

Categorieën Kinderkleding, Shoppen
Beoordeling
0.0
Marieke Rolloos

Creatieve duizendpoot Marieke Rolloos is bekend van haar Atelier Zeven in de Hopstraat. Ze maakt, naast het werkzaamheden voor Stichting Stunt, kleding op maat. Waaronder ook kinderkleding. Onder de naam ‘Marieke!’ maakt ze vrolijke jurkjes en rokjes voor dames en kinderen. Onder het label ‘Nuts & Glory’ maakt Marieke unieke en stoere overhemden. Je kunt ook in het atelier terecht voor kleding op maat, hierbij kun je zelf de stoffen uitkiezen en je wensen doorgeven rondom het model. Tot slot maakt ze onder het label TAZ (Tas van Atelier Zeven) lederen producten, zoals tassen en babysloffen. Atelier Zeven in de Hopstraat heeft geen vaste openingstijden, maar er is vaak iemand aanwezig. Klop rustig aan! Of kom langs op afspraak bij Marieke Rolloos.

Tip van Bloei: Denk ook eens aan een handgemaakt jurkje of overhemd in dezelfde stijl voor vader/moeder en zoon/dochter!

Schrijf een review

Klik hier

Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

Is dit uw onderneming?

Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

Claim it now!

Claim This Listing

Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.