Krulmuziek

Krulmuziek

De Delftse Juf Felice is onder ouders in Delft zeer bekend van haar lessen Muziek op Schoot voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Maar Felice van der Sande noemt zich niet voor niks multi-muzikant. Naast haar wekelijkse muzieklessen verzorgt ze ook concerten voor kinderen van 0 tot 6 jaar onder de naam Krulmuziek. Krulmuziek bestaat naast Felice uit drie muzikanten die viool, altviool en cello spelen.

Krulmuziek trakteert baby’s en kinderen op klassieke concerten op maat voor hun leeftijd. Ze nemen de kinderen mee in de wereld van de strijkmuziek van grote componisten om vervolgens te swingen, te zingen en samen muziek te maken. Waar het ene kind volledig wordt betoverd door de muziek, klapt en swingt het andere kind meteen mee. Verlegen kinderen krijgen de tijd om te wennen doordat het concert rustig start. De jonge luisteraars zitten samen met hun ouders op een kleed. Stilzitten is niet nodig: spontane reacties van het jonge publiek worden juist gewaardeerd! Na de concerten vindt er altijd een Meet & Greet plaats waarbij de kinderen de muziekinstrumenten van Krulmuziek kunnen uitproberen en kennis kunnen maken met de muzikanten.

Elk jaar speelt Krulmuziek weer andere concerten die ze zelf hebben ontwikkeld. Ook bieden ze speciale kerstconcerten aan die altijd zeer goed worden bezocht. Ze spelen door het hele land, maar gelukkig spelen ze ook nog steeds in regio Delft. Bekijk hun website voor actuele speeldata.

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.