Kraamzorg BabyLief

Kraamzorg BabyLief

Kraamzorg BabyLief is een kleinschalig kraamzorgbureau met ruim 18 jaar ervaring. Hun visie is om jou en je gezin gedurende het proces van zwangerschap, geboorte en voornamelijk in de kraamperiode zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Dit betekent dat ze al tijdens je zwangerschap bereikbaar zijn voor vragen. Maar ook bieden zij ook na de kraamperiode nog drie maanden nazorg in de vorm van informatie en advies zowel telefonisch als per email.

Kraamzorgbureau BabyLief vindt persoonlijk contact en aandacht heel belangrijk. Daarom doen ze hun best om ervoor te zorgen dat je elke dag dezelfde vertrouwde kraamverzorgende ziet. Kraamzorg Babylief staat voor een veilige en vertrouwde sfeer waarin je in alle rust kunt genieten van je kindje.

Kraamzorg BabyLief opereert vanuit Delft maar is actief in een groot deel van Zuid Holland. Ze bieden begeleiding in diverse talen, onder andere Turks, Arabisch, Berbers, Engels, Frans, Spaans, Duits. Daarnaast bieden zij EHBB coaching voor cliënten die zeer angstig zijn of een trauma hebben op het gebied van zwangerschap en bevalling. Elke laatste maandag van de maand organiseren ze een informatiebijeenkomst door een lactatiekundige. Kraamzorg Babylief heeft in al haar services extra aandacht voor tienermoeders en moeders in achterstandswijken.

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.