Knus

LocatiesDelft, Delftse Hout
Beoordeling
0.0
Status Nu geslotenGaat open om 10:00 Morgen
Knus

Knus vind je in de Delftse Hout. Een café in de groene natuur, gelegen aan het water, met drie terrassen rondom. Voor de kinderen is er een speeltuin, zandbak en een doolhofje. Omdat de speeltuin naast het water gelegen is, is het wel goed opletten met de jongste kinderen. Kies dus een mooie plek op het terras uit waar je jouw kinderen goed in de gaten kunt houden.

Actief
Je kunt bij Knus roeiboten en waterfietsen huren tijdens openingstijden. Ze hebben ook een aantal zwemvestjes te leen voor kinderen. Je kunt ook je kinderfeestje vieren bij Knus. Van april tot oktober kun je op de woensdagmiddag een puzzelkompastocht reserveren inclusief frietjes, drinken en ijs.

Openingstijden
Let op: Van 1 april tot 1 oktober is Knus ook doordeweeks open, in de wintermaanden is Knus alleen in de weekenden geopend. Kijk voor exacte openingstijden en dagen op hun website. De speeltuin kun je natuurlijk ook bezoeken als Knus dicht is.

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.