Klassieke Homeopathie Delft

LocatiesDelft, Voorhof
Beoordeling
0.0
Klassieke Homeopathie Delft

Steffi Meinhold van Klassieke Homeopathie Delft begeleidt regelmatig vrouwen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Hierbij kun je denken aan de behandeling van klachten zoals misselijkheid, bekkeninstabiliteit en vermoeidheid. Daarnaast kan homeopathie een soepele bevalling voor moeder en kind én het herstel daarna bevorderen. Tijdens de kraamtijd kan homeopathie ondersteunen bij zaken zoals de borstvoeding, aambeien en slaapproblemen.

Homeopathie is ook zeer geschikt voor kinderen. Het is namelijk veilig en zonder bijwerkingen. Voorbeelden van vaak voorkomende klachten bij kinderen waar homeopathie bij kan ondersteunen zijn huidklachten, allergieën, voedingsintoleranties, kinderziektes, waterwratjes en darmklachten. Maar denk ook aan hooggevoeligheid of emotionele problematiek.

Naast consulten geeft Steffi Meinhold vanuit Klassieke Homeopathie Delft ook een aantal cursussen. Namelijk ‘Homeopathie voor kinderen’ en ‘Homeopathie voor zwangeren’.

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.