Kinderboeken- en Spellenbeurs

LocatiePijnacker
Beoordeling
0.0
Kinderboeken- en Spellenbeurs

De Kinderboeken- en Spellenbeurs in Pijnacker vindt jaarlijks plaats in het 1e weekend van de Kinderboekenweek (oktober). Er worden kinderboeken, games en gezelschapsspellen verkocht namens diverse aanbieders, hierdoor ontstaat een grote verscheidenheid aan boeken en spellen en blijft het een verrassing wat je tegen komt! De kinderboeken, games en gezelschapsspellen staan overzichtelijk gepresenteerd en staan zo mogelijk op categorie. Zo is er een categorie voorleesboeken, eerste leesboekjes maar ook populaire series zijn te vinden op deze beurs zoals de Borre boekjes, Het leven van een Loser maar ook Pinkeltje, Nijntje en boeken van Sesamstraat. Een deel van de opbrengst is bestemd voor een wisselend goed doel. Elk jaar wordt er een ander doel gekozen.

Wil je zelf boeken of spellen verkopen? Kijk dan op de website van de Kinderboeken- en Spellenbeurs voor de spelregels en voor het aanvragen van een verkoopnummer.

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.