KinderAcademie

LocatiesDelft, Voorhof
Beoordeling
0.0
Status Nu geslotenOpens on Sunday at 13:30
KinderAcademie

Bij de KinderAcademie zijn kinderen uit groep 7 en 8 welkom om kennis te maken met verschillende beroepen. Elke zondag is er een andere gastdocent die wat vertelt en laat zien of zijn/haar werk. Kinderen horen verhalen en ze werken aan praktische opdrachten. Op deze manier leren ze wat een beroep of vakgebied precies inhoudt. Ook doen ze extra vaardigheden op. De kinderen leren bijvoorbeeld presenteren, leiding geven en samenwerken. Maar ook gaan ze aan de slag met koken, ontwerpen en ondernemen.

De KinderAcademie richt zich op kinderen die in hun omgeving minder snel voorlichting krijgen over beroepen, talenten en scholing. Maar die wel nieuwsgierig, leergierig en enthousiast zijn, om meer over hun toekomstmogelijkheden te weten te komen. Door de bijeenkomsten op zondag wil de KinderAcademie bijdragen aan meer zelfvertrouwen en een beter toekomstperspectief voor deze kinderen.

Schrijf een review

Klik hier

Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

Is dit uw onderneming?

Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

Claim it now!

Claim This Listing

Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.