Kind met Aandacht

Beoordeling
0.0
Kind met Aandacht

Kind met Aandacht is een praktijk voor mindfulnesstrainingen, kindercoaching, kinderyoga en schrijfdans voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 14 jaar. De praktijk is opgezet door Adrianne van Peet.

In de mindfulnesstraining werkt Adrianne aan de hand van de methode “Aandacht werkt” van Eline Snel. Tegenwoordig zijn er namelijk veel prikkels en drukte rondom kinderen. Er worden ook steeds meer eisen aan hen gesteld. Het is daarom fijn wanneer een kind leert om zichzelf in deze wereld, vol complexiteit en indrukken, staande te houden. Vaardigheden om een druk hoofd en lijf tot rust te brengen en te ontspannen, zijn onmisbaar aan het worden. Het is daarnaast ook fijn wanneer een kind leert hoe het met prettige en minder prettige gevoelens leert omgaan. En, hoe ga je eigenlijk om met piekeren?

Naast de mindfulnesstraningen kun je bij Kind met Aandacht ook terecht voor kindercoaching door middel van kinderyogatherapie, de krachtspel methode, lichaamsgericht coachen, en diverse andere spelvormen. Daarnaast biedt Adrianne ook ‘Schrijfdans’. Dit is een methode om kinderen vlot, vloeiend en veerkrachtig te leren schrijven. Tot slot kun je bij de praktijk ook lessen kinderyoga aanvragen.

De praktijk van Kind met Aandacht vind je in Delftstede, kamer 202.

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.