Ikonic Design

Categorieën Kinderkamer, Shoppen, Speelgoed
LocatieDelft
Beoordeling
0.0
Ikonic Design

De persoon achter het speelgoedmerk Ikonic Design is de Delftse Maurice Doorduyn. Hij ontwerpt, fabriceert en verkoopt realistisch houten speelgoed, zoals racewagen circuits en NS treinen. Maar hij heeft ook een Delftse brandweerwagen met een Delfts roepnummer (ja, echt!) in de collectie. Door de realistische en terughoudende vormgeving zal het speelgoed langer interessant blijven voor ieder kind. Ook erg handig is dat de treinrails van Ikonic Design uitwisselbaar zijn met houten treinrails van vele bekende merken zoals IKEA, Brio, Eichhorn en Thomas de Trein. Al het speelgoed is gemaakt van FSC hout, en is zo ontworpen dat het jaren mee gaat.

Daarnaast is Ikonic Design ook een samenwerking aan gegaan met designer Floris Hovers. Hij ontwerpt minimalistisch houten speelgoed dat Ikonic Design produceert en verkoopt. Prachtige houten design voor de kinderkamer.

 

 

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.