IKEA Delft

LocatiesDelft, Delftse Hout
Beoordeling
0.0
Status Nu geslotenGaat open om 10:00 Morgen
IKEA Delft

Bij Ikea Delft kun je op het gebied van kinderproducten terecht voor onder andere speelgoed, knutselspullen, beddengoed en ander textiel, meubels voor de kinderkamer, en opbergmogelijkheden voor speelgoed. Op de kinderafdeling, genaamd Kinderland is een speelhoek waar kinderen speelgoed kunnen uitproberen uit de collectie. Speelhoekjes vind je trouwens door de hele winkel heen, niet alleen op de kinderafdeling.

Alle kinderen met een lengte tussen 95 – 130 cm zijn ook van harte welkom om in Småland te komen spelen. Een speelhoek in de hal bij binnenkomst, waar ouders hun kinderen naartoe kunnen brengen om onder begeleiding te spelen terwijl ze zelf gaan winkelen. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen video kijken in de bioscoophoek.

In de winkel kun je ook het IKEA restaurant bezoeken. Dit kan ook als je niet komt winkelen. Sla dan na de roltrap direct linksaf. In het restaurant is ook een speelhoek, in de vorm van twee ronde arena’s waar de kinderen in kunnen spelen en omheen kun je er zitten om wat te eten/drinken. Op het menu staan ook opties voor kinderen. Je kunt er zelfs voor de kleinsten knijpfruit of een potje kopen. Bij de toiletten vind je verschoningsmogelijkheden, ouder-kindtoiletten en wastafels op kinderhoogte.

Tot slot, beneden vind je na de kassa’s een bistro waar je terecht kunt voor het befaamde IKEA softijsje. Voor €0.40 kunnen kinderen zelf hun ijsje tappen. Dit kan ook als je niet komt winkelen in IKEA Delft.

Heb je zin om nog even de natuur in te gaan? Je loopt of fietst via het pad links naast IKEA zo de Delftse Hout in. Met de auto rijd je gemakkelijk in 2 minuten verder om te parkeren ter hoogte van Stadsboerderij BuytenDelft en De Papaver.

Schrijf een review

Klik hier

Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

Is dit uw onderneming?

Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

Claim it now!

Claim This Listing

Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.