Huszár

LocatiesDelft, Schieweg
Beoordeling
0.0
Status Nu geopend
Huszár

Huszár vind je aan de Hooikade in het Bacinol 2 gebouw, aan het water, net buiten het centrum van Delft en vlak bij het centraal station. Bij Huszar kun je elke dag terecht vanaf 11 uur. Je kunt er komen om wat te drinken, ontbijten, lunchen of dineren. Huszár maakt gebruik van zoveel mogelijk eerlijke, lokale en biologische producten. Op de ontbijt- en lunchkaart vind je ook pannenkoeken en boerenfrites. En op de dinerkaart staat er een kindermenu, met een hamburger en een quiche.

De locatie is rolstoelvriendelijk, en dus ook wandelwagen en buggy vriendelijk. Er is een trapliftje bij de entree en de restaurantruimte is breed opgezet zodat je er gemakkelijk met een wandelwagen tussen de tafeltjes door kan lopen. Er is een leuke speelhoek voor kinderen, met een grote bak met duplo, kleurtjes, boeken, spellen en een zelfgemaakt ‘muizenhuis’. In de toiletten vind je een verschoonplek.

Schrijf een review

Klik hier

Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

Is dit uw onderneming?

Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

Claim it now!

Claim This Listing

Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.