Hoeve Ackerdijk

LocatieSchipluiden
Beoordeling
0.0
Status Nu geopend
Hoeve Ackerdijk

Kinderdagverblijf Hoeve Ackerdijk biedt een omgeving waarin kinderen de natuur in hun eigen tempo kunnen ontdekken. Zo willen ze een verbinding creëren tussen kinderen, ouders en het platteland.

De natuur speelt een belangrijke rol bij Hoeve Ackerdijk in de kinderopvang. Zij kiezen dan ook voor de groene pedagogiek. Dit betekent dat de speerpunten respect, ruimte, rust en regelmaat centraal staan. Door regelmatig contact met zowel dieren als planten te hebben, leren de kinderen hiermee om gaan en ze goed te verzorgen. Op deze manier wordt de wisselwerking én samenwerking tussen mens en natuur zichtbaar en tastbaar.

Het kinderdagverblijf is gevestigd in een verbouwde stal van de boerderij. Met uitzicht op de koeien. Je vindt Hoeve Ackerdijk aan de Rotterdamseweg, net over de grens van Delft in Gemeente Midden Delfland.

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.