Gastouderbureau Bloei

LocatiePijnacker
Beoordeling
0.0
Status Nu geslotenGaat open om 09:00 Morgen
Gastouderbureau Bloei

Als ouder ben je op zoek naar persoonlijke en flexibele kinderopvang. Gastouderbureau Bloei biedt die opvang. Samen met gastouders met een warme uitstraling en een professionele houding. Met gastouderopvang ben je verzekerd van individuele zorg voor je kind. Die voldoet aan de wettelijke voorwaarden voor kinderopvangtoeslag. Hanneke van Kesteren van Gastouderbureau Bloei regelt alles op een prettige manier en met een persoonlijke benadering.

Gastouderopvang is heel geschikt voor jonge kinderen. Enerzijds biedt de gastouder de huiselijke rust en regelmaat. Anderzijds is er ook het contact met andere kinderen. Daarnaast heb je te maken met één vast gezicht en zijn er minder prikkels voor de kinderen dan in de kinderopvang. Gastouderopvang is ook geschikt voor oudere kinderen. Buitenschoolse opvang, zowel voor, tussen of na school, kan namelijk ook door de gastouder verzorgd worden. Of denk aan huiselijke opvang tijdens de schoolvakanties. Broertjes en zusjes kunnen opgevangen worden bij dezelfde gastouder, of indien gewenst juist niet. Kortom: kinderopvang die past bij jouw gezin en jouw wensen. Gastouderbureau Bloei levert kinderopvang op maat.

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.