De Ruimte

LocatiesDelft, Voorhof
Beoordeling
0.0
Status Nu geopend
De Ruimte

De Ruimte is een centrum voor vakgerichte dagbesteding van Ipse de Bruggen in de wijk Voorhof. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking in diverse werkgroepen. De groep ‘Thuis in Trends’ (TinT) maakt van oude materialen nieuwe producten . De groep ‘Brik-Fit’ knapt fietsen op en de ‘Repro groep’ verzorgt drukwerk.

Cadeauwinkel TinT

Bij TinT maken ze in het atelier in De Ruimte unieke cadeaus en kunst van gerecycled materiaal. Dit verkopen ze in de cadeauwinkel die je meteen bij de ingang van het gebouw vindt. Alle producten die je in deze winkel vindt zijn handgemaakt in het atelier dat vlak naast de winkel ligt. Ben je op zoek naar een cadeau voor een verjaardag of ga je op kraamvisite, dan ben je bij De Ruimte aan het goede adres. Bijvoorbeeld voor verjaardagsslingers, een mooie kaart, kussens, boxkleed of een houten loopfiets. Naast de producten in de winkel nemen ze hier ook opdrachten op maat aan. Denk bijvoorbeeld eens aan een cadeautje met de naam erop van de jarige of een samengesteld cadeaupakket. Via de Brik-Fit groep worden er ook af en toe opgeknapte kinderfietsen verkocht, deze zijn echter niet altijd voorradig. Let op, je kunt bij De Ruimte alleen betalen met pin en creditcard.

Drukwerk, theater en Brik-Fit

Leuk om te weten is dat ze bij De Ruimte nog veel meer doen naast het atelier en de cadeauwinkel. Je kunt hier ook terecht voor drukwerk (o.a. flyers), inpakwerk en papiervernietiging. Theatergroep ’t Middelpunt oefent ook in De Ruimte en maakt hier mooie voorstellingen. Zij komen dit graag uitvoeren op scholen en bij bedrijven. En last but not least, de werkgroep Brik-Fit knapt oude fietsen op tot nieuw. Ze verkopen deze betrouwbare en degelijke fietsen vervolgens voor een mooie prijs. En mankeert er in de toekomst iets aan je bij de Brik-Fit gekochte fiets? De Brik-Fit groep kan hem weer voor je opknappen!

Schrijf een review

Klik hier

Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

Is dit uw onderneming?

Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

Claim it now!

Claim This Listing

Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.