Duurzaamheidscentrum Papaver Delft

LocatiesDelft, Delftse Hout
Beoordeling
0.0
Status Nu geopend
Duurzaamheidscentrum Papaver Delft

De Papaver is een proeftuin voor duurzame lifestyle. Ze verzorgen natuurbeleving voor jong én oud en inspiratie voor dagelijks duurzaam doen en laten. Papaver denkt dat duurzaam handelen begint met het beleven van de natuur waardoor je er een band mee ontwikkelt, meer oog krijgt voor de pracht, het nut en de kwetsbaarheid van onze flora en fauna.

Duurzaamheidscentrum De Papaver biedt diverse activiteiten die ervoor zorgen dat jong en oud kunnen genieten van de natuur. Ook laten ze zien hoe mooi de natuur is, wat het nut is en hoe kwetsbaar het is. Iedereen dag zijn er activiteiten te doen, zoals speurtochten en workshops. Maar je kunt er ook activiteitenpakketten huren. Voor thuis of een kinderfeestje. Ook in de vakanties is er van alles te doen in en rond De Papaver.

In het centrum vind je een wisselende tentoonstelling rondom flora en fauna. Hierbij houden ze ook rekening met de beleving van kinderen. Achter het centrum vind je een mooi aangelegde kruidentuin waar je kunt rondlopen, proeven en ruiken. Verder vind je op het terrein imkers, een vogelopvang, de Natuurschuur en één van de Delftse Kindertuinen. Vanaf De Papaver loop je tevens gemakkelijk het Arboretum-Heempark in, waar je allerlei soorten inheemse planten en bomen terug vindt. Dit is een heerlijke plek voor een wandeling met het hele gezin.

Je kunt vanuit De Papaver makkelijk doorsteken naar Stadsboerderij Buytendelft dat aan de overkant van de weg ligt.


Bloei Blogs over De Papaver

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.