De Ontspannen Baby

De Ontspannen Baby

Bij De Ontspannen baby kun je terecht voor een Shantala babymassage, een rebozomassage of een draagdoekconsult. Eigenaresse Jolande Schmitz is neonatalogie verpleegkundige en weet uit haar ervaring met zieke en/of te vroeg geboren baby’s hoe belangrijk aanraking is. Maar ook hoe belangrijk ontspanning. Want een ontspannen baby is een ontspannen ouder! Shantala babymassage kan daarnaast de band tussen de ouder/verzorger en de baby versterken. Lichamelijk contact is namelijk één van de belangrijkste levensbehoeften van een baby.

Shantala babymassage is een ontspannen, respectvolle en liefdevolle massage waarbij je inspeelt op de behoeften en voorkeuren van de baby. Het kan extra waardevol zijn als je kindje veel huilt, niet goed groeit, te vroeg geboren is, een beperking heeft of zich overstrekt. Ook bij een adoptiebaby kan massage het opbouwen van de band met elkaar ondersteunen. De massageworkshops en sessies zijn geschikt voor baby’s die nog niet kruipen.

Een Rebozo massage is een massagetechniek die gegeven wordt met doeken, genaamd de Rebozo. Deze bijzondere massagetechniek kan ook heel goed gebruikt worden ter ondersteuning van zwangeren. Het is een laagdrempelige massage waarbij de kleding aangehouden kan worden en ook de baby in de buik door licht schommelende bewegingen kan laten ontspannen. Rebozomassage is ook geschikt voor kinderen en ouderen.

Wil je meer informatie over het dragen van je kindje in een draagdoek? Ook dan ben je bij De ontspannen baby aan het goede adres. Tijdens een draagdoekconsult geeft Jolande Schmitz uitleg rondom het ergonomisch dragen van je kindje. Het gebruik ven een draagdoek kan een mooie aanvulling zijn op de babymassage.

Jolande Schmitz komt voor het geven een cursus, workshop of consult bij jou thuis langs. Dit kan individueel, in een duo of groep zijn.

Schrijf een review

Klik hier

Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

Is dit uw onderneming?

Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

Claim it now!

Claim This Listing

Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.