Dansschool Wesseling

Categorieën Clubs, Dans
Beoordeling
0.0
Dansschool Wesseling

Dansschool Wesseling bestaat al sinds 1939. Inmiddels wordt de dansschool gerund door de derde familiegeneratie bestaande uit Bart en Jascha Wesseling. Tegenwoordig biedt de dansschool ongeveer 60 cursussen in 19 verschillende dansstijlen aan. Ook voor kinderen is er genoeg keus qua danslessen! Al vanaf de peuterleeftijd kunnen kinderen hier komen dansen.

Tijdens de lessen peuter- en kleuterdans maken kinderen spelenderwijs kennis met de muziek en bewegingen. Als vervolg hierop kunnen kinderen kiezen voor een les Modern-Jazz / Streetdance, Breakdance, Hiphop of stijldansen. Of kies ervoor om lessen van meerdere meerdere dansstijlen te volgen. Alles kan!

Kinderfeestje!
Voor kinderen vanaf 4 jaar is het mogelijk om hun kinderfeestje bij dansschool Wesseling te vieren. Zij krijgen dan een uur dansles met een korte pauze voor limonade en snoep.

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.