Circuskabel

Beoordeling
0.0
Circuskabel

Circuskabel is het jeugdcircus van Delft! Met een hele groep artiesten gaan de kinderen aan de slag met jongleren, acrobatische piramides balans en de trapeze. Ook werkt de lesgroep samen toe naar een mooie voorstelling. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen mee doen aan de lessen.

Circuskabel wil met hun circuslessen een positieve bijdrage leveren aan de emotionele en fysieke ontwikkeling van kinderen door samen circus en theater activiteiten te beoefenen. Ze werken aan alle vaardigheden en technieken in het circusvak, maar ook aan de sociale cohesie en eigenwaarde van de kinderen.

De lessen vinden plaats in de gymzaal van het Cultuurlab. Daarnaast is Circuskabel vaak aanwezig bij evenementen in de stad. Je kunt ook je kinderfeestje vieren bij Circuskabel. Dan werk je met alle kinderen in het groepje toe naar een leuke voorstelling voor papa’s en mama’s.

Met de Delftpas krijg je korting op de lessen van Circuskabel.


Bloei Blogs over Circuskabel

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.