Café du Midi

LocatieDelfgauw
Beoordeling
0.0
Status Nu geopend
Café du Midi

Café du midi in Delfgauw is een gezellige uitspanning op Buitengoed de Uylenburg in Delfgauw, gelegen tussen de weilanden grenzend aan het natuurgebied het Bieslandse Bos en de Delftse Hout waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ze zijn het hele jaar door geopend voor een lekkere kop koffie met een stuk huisgemaakte taart, lunch of diner van zoveel mogelijk lokale en biologische ingrediënten.

Ook binnen bij Café du Midi is het erg gezellig. Het is hier echter niet zo ruim opgezet dat je gemakkelijk met wandelwagens of spelende kinderen binnen kan zitten. Het is daarom met kinderen het leukste bij du Midi als het mooi weer is. Dan kun je buiten op het terras zitten rondom de dierenweide waar je via een houten hekje door naar binnen kan. Het is heel leuk voor de kinderen om tussen de kippen en de geitjes rond te lopen! Pas wel op met jongere kinderen want de dierenweide ligt aan een slootje. 

 


Bloei Blogs over Café du Midi

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.