Buurtsportcoaches

Categorieën Clubs, Evenementen, Sport
LocatiesDelft, Wippolder
Beoordeling
0.0
Buurtsportcoaches

Woon je in Delft en ben je op zoek naar sportieve activiteiten voor jong en oud bij jou in de buurt? Dan moet je bij de buurtsportcoaches zijn. Samen met bewoners, sport-, cultuur en wijkverenigingen organiseren zij sportactiviteiten in Delft. De visie van de buurtsportcoaches: “We zetten sport in als een maatschappelijk middel. Zo leveren we een positieve bijdrage aan een sociaal welzijn!”

De buurtsportcoaches zijn er voor iedereen. Ook als je een verstandelijke beperking, lichamelijke problemen of een chronische ziekte hebt. Ook zijn de Buurtsportcoaches intermediair van het Jeugdsportfonds. Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar niet genoeg financiële middelen zijn om lid te worden van een sportvereniging. Het Jeugdsportfonds betaald dan (een deel van) de contributie. Bekijk het beweegaanbod op de website van de Buurtsportcoaches en doe gezellig mee!

Bloei Blogs over de Buursportcoaches

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.