Atelier Indrukwekkend

Beoordeling
0.0
Status Nu geslotenOpens on Wednesday at 10:30
Atelier Indrukwekkend

Atelier Indrukwekkend is een drukkerij in het centrum van Delft. Het is opgezet door Kirsten Peerdeman. Het is echter geen gewone drukkerij. Je kunt hier namelijk ook zelfstandig je eigen werk drukken, met verschillende druktechnieken. Druk bijvoorbeeld met de hand de geboortekaartjes van je kind. Maar je kunt er ook workshops volgen om meer over druktechnieken te weten te komen. 

Voor kinderen, ook wel kleine druktemakers genoemd bij Atelier Indrukwekkend, zijn er verschillende opties om hier een kinderfeestje te vieren! Kinderen vanaf 7 jaar oud kunnen hier hun verjaardag vieren. Met een groep van maximaal 10 kinderen. Ze kunnen aan de slag met verschillende druktechnieken. Gemaakte kunstwerken gaan na afloop uiteraard mee naar huis. 

In Atelier Indrukwekkend worden ook handgemaakte producten verkocht. Hier scoor je bijvoorbeeld unieke posters voor op de kinderkamer. Of kies voor een mooie kaart.

Tip van Bloei: Je kunt ook altijd even binnenlopen bij Atelier Indrukwekkend om Dora the Explorer kat te aaien 🙂


Bloei Blogs over Atelier Indrukwekkend

  Schrijf een review

  Klik hier

  Door het indienen van deze review gaat u akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacy Verklaring

  Is dit uw onderneming?

  Door het profiel van uw onderneming op Bloei te claimen kunt u zelf kosteloos de content beheren.

  Claim it now!

  Claim This Listing

  Claim het profiel van uw onderneming en beheer het online. U krijgt kosteloos toegang tot het dashboard waar u foto's kunt uploaden, tekst kunt toevoegen en wijzigen en nog veel meer.