Waar koop je positiekleding in Delft?

Als je dit artikel leest dan ben je waarschijnlijk zwanger en heb je inmiddels de eerste zaken geregeld en uitgezocht. Zoals een verloskundige, kraamzorg en de juiste zorgverzekering. Ook heb je ongetwijfeld al informatie opgezocht rondom wat je wel en niet kan eten, hoe groot het kindje in je buik nu is en misschien heb je al een eerste echo gehad. Maar als je buik start met groeien is het tijd voor een volgende stap, positiekleding! In Delft heb je, naast de grotere winkels, veel leuke boetiekjes voor dameskleding. Voor positiekleding is er echter niet ontzettend veel keus. Des te handiger is het dus om te weten waar je wel moet zijn! We hebben daarom de leukste shops voor positiekleding in Delft en regio op een rij gezet.

Positiekleding in Delft: Piekaaboe

Midden in het centrum van Delft, aan het Vrouwenregt achter de Nieuwe Kerk, vind je de winkel Piekaaboe. Deze gezellige winkel hangt gevuld met de leukste baby- en kinderkleding. Maar achterin vindt je daarnaast een ruim assortiment aan positiekleding. Van ondergoed tot jassen. De dames in de winkel voorzien je hier op een fijne manier van eerlijke en praktisch advies waardoor je hier zeker op je gemak kunt winkelen. Passen kan in de twee pashokjes met grote spiegels. Ze hebben hier ook een stoffen ‘nepbuik’ die je om je middel kunt binden, zo kun je kijken hoe de kleding straks staat als je buik verder gegroeid is. Handig!

Positiekleding in Delft: Esprit

De positiekleding van Esprit kun je niet in de winkel passen, maar verkopen ze wél online. Voor 99 cent verzendkosten wordt het naar je huis gestuurd. Ze hebben hier fijn zittende maar toch fashionable kleding zodat je tijdens je zwangerschap nog steeds goed voor de dag kunt komen. Denk aan jurken, rokken, jeans, leggings en jumpsuits, maar ook aan nacht- en badkleding. Het is soms ook wel fijn om met een groeiende buik niet in een pashokje te hoeven, maar dat je lekker thuis kunt passen. Is de kleding niet naar je wens? Terugsturen kan gratis of je brengt het langs in de winkel aan het Bastiaanplein 3.

Tip van Bloei: Als je buik nog niet zo groot is kun je bij in de winkel van Esprit wel al goed terecht voor een oversized parka, dit zijn ruimvallende casual jassen die nog heel goed passen aan het begin van je zwangerschap!

Borstvoedingscentrum Delft

Bij het Borstvoedingscentrum aan de Ezelsveldlaan kun je naast informatie, tips en producten rondom borstvoeding ook heel goed terecht voor positie- en voedingskleding. Ze hebben hier shirts en jurken die je tijdens je zwangerschap en daarna tijdens de voedingsperiode kunt blijven door dragen. Super handig dus! En natuurlijk kun je hier ook terecht voor mooie en goed zittende voedingsbh’s. De dames in de winkel weten precies wanneer een voedingsbh goed zit en ze kunnen je adviseren over de maatvoering. In de winkel zijn pashokjes aanwezig en mocht je na de bevalling hier terugkomen dan is het handig om te weten dat er in de winkel ook rekening is gehouden met baby’s die gevoed willen worden en verschoond moeten worden.

Zwanger&Co

Ze hebben niet alleen positiekleding in Delft, maar kijk ook eens iets verder weg in de regio. Net buiten Delft, maar goed bereikbaar met het openbaar vervoer in 30 minuten en met de auto in 20 minuten, vind je in de Frederikstraat in Den Haag de winkel Zwanger&Co. Ze verkopen hier een uitgebreide collectie zwangerschapskleding. Van panty’s tot jumpsuits en van jeans tot sportkleding. Ook hebben ze ondergoed en voedingskleding. Extra bijzonder is dat je in deze winkel ook terecht kunt voor 3/4D echo’s. In de winkel is namelijk een echocentrum gevestigd. Daarnaast kun je hier ook terecht voor babykleding, -uitzet, en speelgoed. Heb je geen tijd of energie om naar de winkel te gaan? Ze verkopen alle items ook via hun online webshop.

Happy Belly’s

Iets verder buiten Delft vind je Happy Belly’s in Wateringen. Dit is zowel een webshop als een winkel waar je tweedehands zwangerschaps- en voedingskleding kunt kopen. Doordat kleding tijdens je zwangerschap vaak maar een korte periode wordt gedragen is de positiekleding meestal nog heel mooi en zonde om weg te gooien. Door het weer door te geven aan andere aanstaande mama’s kan het mooi nog een ronde mee. Daarnaast is tweedehands shoppen natuurlijk heel fijn voor je portemonnee en je draagt meteen bij aan een duurzamere wereld! Check wel even de openingstijden van de winkel, want die is beperkt geopend. Maar je kunt daar buiten altijd een aparte afspraak maken om langs te komen of je kunt bestellen via de webshop.

Borstvoedingslingerie

Als je op zoek bent naar positiekleding in Delft, dan is het handig om ook meteen te kijken naar borstvoedingslingerie. Hiervoor kun je in Delft ook terecht in de webshop van Aidulac, van lactatiekundige Annette Luime. Zij verkoopt bh’s van het merk Carriwel, met gelbeugels. Die zijn ook al fijn om te dragen tijdens je zwangerschap. Buiten Delft kun je ook eens langsgaan bij Haags Borstvoedingscentrum Vita Nova in Den Haag. Naast borstvoedingsbh’s kun je hier ook terecht voor borstvoedingskleding. Of ga eens langs bij SuperBra in Rotterdam. Hier kun je de bh die perfect bij jou past laten vermaken tot een voedingsbh.

Positiekleding op Facebook

Last but not least, neem eens een kijkje op Facebook marktplaats groepen, zoals Mama Delft Marktplaats. Met 1300 leden in deze groep wordt er regelmatig positiekleding in Delft te koop geplaatst. Die kun je vervolgens dichtbij huis ophalen en je ontmoet meteen leuke mama’s in je eigen stad!