Nieuwsbrief

  1. Home
  2. Nieuwsbrief
Filter

Bij Bloei Delft sturen we meerdere nieuwsbrieven uit. Je kunt je inschrijven voor één hiervan maar ook voor allemaal. Uiteraard kun je ten alle tijden je inschrijving beheren en wijzigen. Let op, voor het correct ontvangen van de zwangerschapsnieuwsbrief is het noodzakelijk om je uitgerekende datum in te vullen.

Thema Nieuwsbrief

De 'Thema Nieuwsbrief' verschijnt maandelijks in je inbox en geeft je elke maand de leukste lokale tips rondom een wisselend thema. Zoals kinderfeestjes, delftsblauw, horeca of voeding.

Bloei Blogs

De 'Bloei Blogs' nieuwsbrief stuurt je elke maand een overzicht rondom de meest recente blogs die zijn verschenen op Bloei. Als je je hiervoor inschrijft mis je geen enkele blog meer!

Zwangerschap

De 'Zwangerschap' nieuwsbrief geeft je de beste lokale tips passend bij de fase van je zwangerschap. Hij verschijnt maandelijks tijdens je zwangerschap en een korte periode na je bevalling.

Vakantie

De 'Vakantie' nieuwsbrief verschijnt in je inbox voorafgaand aan elke schoolvakantie en houdt je op de hoogte van de leukste activiteiten voor gezinnen in de vakantieperiode.