Zwangerschap

Omdat een zwangerschap zo'n bijzondere en 'life changing' periode in je leven is, weten we bij Bloei dat het fijn is om lokale tips en informatie te krijgen. Vandaar dat we bij Bloei regelmatig tips en blogs delen rondom een zwangerschap in Delft. Je leest hier van alles rondom een zwangerschap in Delft. Bijvoorbeeld wat je moet regelen in welke fase en in welke lokale winkels je leuke positiekleding vindt. Maar ook delen we tips rondom sporten tijdens je zwangerschap en waar je babydozen kunt ophalen. Er gaat een nieuwe wereld voor je open als je voor het eerst zwanger bent. Hierbij kun je alle tips en tricks gebruiken die je kunt vinden. Ook als je al een kindje hebt rondlopen en je bent voor de tweede of derde keer zwanger vind je hier handige tips en ervaringsverhalen terug. Maar blijf bij jezelf en kies bewust welke informatie en adviezen bij je passen en welke niet. Fijne zwangerschap!

  1. Home
  2. Zwangerschap
Filter

Waar koop je positiekleding in Delft?

Positiekleding in Delft is niet altijd even makkelijk te vinden. Daarom geven we jou de beste tips voor de leukste adresjes in de regio. Happy shopping!

Lees meer

Een halve marathon lopen binnen een jaar na de bevalling

Begin 2016 kreeg Wendy uit Delft haar eerste kindje. Ze droomt ervan binnen een jaar na de bevalling een halve marathon te kunnen lopen. Maar lukt dat ook?

Lees meer

Meiden ik heb een verrassing...

Bloei Blogger Tamara blogt over hoe stoppen met werken een belangrijke en ingrijpende beslissing is geweest in haar leven sinds haar zoontje is geboren.

Lees meer