Winkelen

Op Bloei bloggen we regelmatig over alles dat er te koop is in de regio, voor zowel kinderen als voor het hele gezin. We delen graag onze leukste tips rondom winkelen in Delft en omgeving. Zowel qua winkels maar ook geven we je inspiratie rondom het kopen van onder andere kadootjes, kleding en boeken. Van nuttige aankopen en gave hebbedingen, tot educatief speelgoed en tweedehands kinderkleding. Uiteraard geven de Bloei Bloggers altijd hun eerlijke mening en bevindingen over winkels en producten! Hiervoor hoef je écht niet eens ver weg of buiten de regio te zoeken. Want tijdens het winkelen in Delft en omgeving is er ontzettend veel te vinden! Delft is namelijk rijk aan fijne hotspots om te winkelen voor kinderen en het gezin. En lokaal shoppen is ook nog eens hartstikke duurzaam! Wist je trouwens dat er ook veel ondernemers in de regio een webshop beheren? Zo haal je het het gemakkelijk in huis via een online bestelling. Op Bloei vertellen we je er alles over.

  1. Home
  2. Winkelen
Filter

Fijne vakantie Paultje!

Fijne vakantie Paultje is een prachtig prentenboek voor peuters en kleuters! Een heerlijk verhaal om te lezen in de vakantieperiode.

Lees meer

Mijn Bonte Beestenboek

Bloei Blogger Wendy heeft samen met haar dochter Evi het boek Mijn Bonte Beestenboek gelezen. Lees in hun review wat ze van dit kartonboek vinden.

Lees meer

Hip voor een prik(kie)

Wil je duurzamer bezig zijn en je kindje er hip uit laten zien? In deze blog vind je dé tips voor leuke tweedehands kinderkleding in Delft en omgeving.

Lees meer

Betaalbare kinderkamer

Voor de één een feest, voor de ander een crime, het stylen van de kinderkamer. Bloei Blogger Vivian deelt haar Delftse tips voor een betaalbare kinderkamer.

Lees meer