Sporten

Kinderen hebben energie, zoeken fysieke uitdagen en volop in de groei. Vanaf kleins af aan genieten kinderen van bewegen en sporten. Op Bloei schrijven we daarom graag over sport voor kinderen in Delft. We delen de leukste tips rondom waar je kunt sporten en welke sport op welke leeftijd geschikt is. Zo kun je vanaf heel jong al starten met babyzwemmen en wandelen met je kindje. Naar mate ze ouder worden groeit de keuze qua soorten sport. Je kunt ouder-kind workshops en cursussen volgen en later kan je kind zelf lid worden van een club of vereniging. We schrijven niet alleen over sport voor kinderen Delft. Maar ook over sport mét kinderen. Want ook als ouder is het belangrijk om te blijven sporten. Zowel voor je eigen gezondheid maar ook als voorbeeld voor je kinderen. Ook hier staan we dus bij stil op Bloei. Hoe kun je als ouder blijven sporten als je kinderen hebt.

  1. Home
  2. Sporten
Filter

Schaatspret bij Winters Delft

Winters Delft 2019 vind je aan de Mekelweg. Het is weer een heerlijk schaats spectakel inclusief fijne horeca en schaatsverhuur.

Lees meer

De Golden Tenloop op papa's nek

Tijdens de Golden Tenloop in Delft mocht Evi (bijna 2,5 jaar) meedoen aan haar eerste hardloopwedstrijd. Eén kilometer door de binnenstad van Delft.

Lees meer

Als een vis in het water in het Sportfondsenbad Delft

Wil je wel eens gaan peuterzwemmen in Delft? Dit kan bij het Sportfondsenbad in Hof van Delft. De lessen hier zijn echt een aanrader!

Lees meer

Waarom de Golden Tenloop één van de leukste familie-events van Delft is

Hardlopen op Hemelvaartsdag? In Delft is toch wel wat leukers te doen op deze vrije donderdag? Nee dus! De Golden TenLoop is een waar familiefeest!

Lees meer

Sporten bij Mom in Balance Delft geeft energie!

Wat is Mom in Balance: Buiten sporten, een uurtje voor jezelf, kracht & conditie verbeteren, meer energie en contact met andere (aanstaande) moeders.

Lees meer

10 keer sporten met je kind in en rond Delft

Geen tijd om te sporten? Ga samen sporten met je kind in Delft. Wie in beweging wil blijven heeft genoeg mogelijkheden in de regio!

Lees meer

Een halve marathon lopen binnen een jaar na de bevalling

Begin 2016 kreeg Wendy uit Delft haar eerste kindje. Ze droomt ervan binnen een jaar na de bevalling een halve marathon te kunnen lopen. Maar lukt dat ook?

Lees meer

Prinsessenfeest

Bloei Blogger Annemarie ging samen met haar prinses naar het prinsessenfeest van Studio Springboon en schreef erover voor Bloei!

Lees meer

Schaatsen & winterpret in regio Delft!

Winterpret in Delft! Waar kun je in de winter schaatsen in regio Delft, zowel indoor als buiten op natuurijs? Bloei zet het op een rij!

Lees meer