Opvoeding

Als ouders zijn we allemaal op zoek naar de magische sleutel om de balans te vinden binnen het gezin. Voor zowel de kinderen als voor de ouders. Deze magische sleutel hebben we bij Bloei ook nog niet gevonden. Wat wel helpt is al zoekende je ervaringen rondom de opvoeding van de kinderen te delen met andere ouders. Haal hier vervolgens uit wat bij jou en je gezin past. En laat links liggen wat minder geschikt is voor jullie. Op Bloei schrijven we over onze eigen ervaringen als ouders, onze eigen struggles en genietmomentjes in het gezin. Daarnaast delen we tips rondom opvoeding, boeken en cursussen die handvaten kunnen bieden. Zo hoeven we niet allemaal opnieuw het wiel uit te vinden. We kunnen leren van elkaar of herkenning vinden in elkaars verhalen. Elk kind en elke ouder is uniek en daarom is er geen overal passende sleutel te vinden die zorgt voor balans. Maar onthoud: de kracht van ouderliefde is magisch.

  1. Home
  2. Opvoeding
Filter

Palm, palm, Pasen, Eikoerei

Bloei Blogger Vivian beschrijft over Pasen vieren in Delft met een gezin met jonge kinderen. Wat is leuk om te doen en hoe leer je kinderen wat Pasen is?

Lees meer

Leeuwen voor het slapen gaan

Bloei Blogger Tamara reviewt twee stoere moderne boeken over leeuwen. Ideaal als inspiratie voor de boekenkast en het voorleeskwartier!

Lees meer

Voorleesrecept: Ingrediënten voor een goed voorleesmoment

Wat heb je nodig voor een mooi voorleesmoment voor jou en je kind? Bloei Blogger Tamara geeft je het recept met slechts drie ingrediënten.

Lees meer

Nog nooit heb ik zo hard gehuild als die avond

Wat als je kind een ongeluk heeft. Wat doe je dan? Wanneer bel je de huisartsenpost Delft? Bloei Blogger Tamara schreef over haar ervaringen.

Lees meer

Meiden ik heb een verrassing...

Bloei Blogger Tamara blogt over hoe stoppen met werken een belangrijke en ingrijpende beslissing is geweest in haar leven sinds haar zoontje is geboren.

Lees meer

Babycooking

Babycooking is een workshop rondom gezonde voeding voor jonge kinderen. Van kaassaus tot drakensap en van abrikozen tot groentehapjes.

Lees meer