Knutselen & DIY

Lekker knutselen. Ga aan de slag samen met je kinderen of zet ze zelf aan de gang met een creatieve activiteit. Bij Bloei bloggen we regelmatig over leuke knutselen en DIY (Do It Yourself) projecten. Doe er je voordeel mee en gebruik de blogs als handleiding voor thuis. Bijvoorbeeld als het regent, als er een studiedag is van school of als je kind ziek thuis is maar fit genoeg om niet in bed te liggen de hele dag. De Bloei Bloggers schrijven vaak creatieve blogs naar aanleiding van feestdagen, seizoenen of aansprekende thema's. Denk aan knutselen met kastanjes, dieren uit de dierentuin of naar aanleiding van een boek dat we gelezen hebben. Knutselen lijkt soms lastiger dan het is. Het geeft veel troep. Maar probeer het maar eens, een simpele knutsel activiteit kan al genoeg zijn voor een hele middag plezier. En vaak is het toch zo weer opgeruimd. Een goed moment om  je kindje ook te laten helpen met opruimen.

  1. Home
  2. Knutselen & DIY
Filter

Knutselen met bloemen!

Neemt jouw kind ook vaak een bosje zelf geplukte bloemen voor je mee? Je kunt ook samen gaan knutselen met bloemen! Maak bijvoorbeeld deze bloemenhangen!

Lees meer

Delftse skyline op je raam

Met het sjabloon Delft van Raamtekening.nl maak je in 5 stappen de Delftse Skyline op je keukenraam! Leuk om samen met je kinderen te maken.

Lees meer

Betaalbare kinderkamer

Voor de één een feest, voor de ander een crime, het stylen van de kinderkamer. Bloei Blogger Vivian deelt haar Delftse tips voor een betaalbare kinderkamer.

Lees meer

Druktemakers: indrukwekkende workshops voor kinderen!

Bij Atelier Indrukwekkend kunnen kinderen druktechnieken leren tijdens een workshop van de Druktemakers en dat maakt veel indruk!

Lees meer

Prinsessenfeest

Bloei Blogger Annemarie ging samen met haar prinses naar het prinsessenfeest van Studio Springboon en schreef erover voor Bloei!

Lees meer

Valentijnsknutselen met kids!

Nog even en dan is het weer zover. De dag van de liefde breekt aan. En wat is er nu leuker om samen met je kind(eren) creatief aan de slag te gaan.

Lees meer

Muzikale Bloei

Muziek met kastanjes maken is leuk! De Delftse muziekdocente Felice van der Sande geeft je tips om muzikaal te knutselen met kastanjes.

Lees meer