In de media

  1. Home
  2. In de media
Filter

Nieuwsbrief Gemeente Delft

De Gemeente Delft stuurde op 27 juli 2017 een nieuwsbrief uit waarin een artikel verscheen over Bloei, geschreven door Nico Vesseur.

Lees meer

Persbericht: Hoera! Bloei Delft bestaat 1 jaar!

Op 3 oktober 2016 ging de website online, we zijn nu een jaar verder en dat is meteen een moment om even stil te staan bij het afgelopen jaar.

Lees meer

Blauww #6

In DwarsDoorDelft beschrijft Blauww alles wat er speelt in en rond Delft in het kort. Bloei stond vermeld in het december nummer, op pagina 6.

Lees meer

Stadsradio Delft

Luister mee naar een gesprek tussen presentator Anton Galjé met Annemarie Laan-Oorthuizen van Bloei in het programma Delft Centraal!

Lees meer

Delftse Post - Online platform voor ouders

De Delftse Post publiceerde op woensdag 5 oktober 2016 op pagina 29 een artikel rondom de lancering van de website Bloei!

Lees meer

Nieuwsbrief Mama Café Delft

Mama Café Delft heeft het nieuws rondom de lancering van Bloei opgepikt in hun nieuwsbrief van oktober 2016!

Lees meer

Algemeen Dagblad Delft

Het Algemeen Dagblad Delft publiceerde op donderdag 29 september op blz. 2 van hun editie een artikel over de lancering van Bloei!

Lees meer

Persbericht: Lancering Bloei.info

Op maandag 3 oktober vindt de lancering plaats van het online platform Bloei (www.bloei.info)! Bloei wil ouders informeren & inspireren!

Lees meer

Delftenaar van de Week

Op woensdag 13 april stond Annemarie Oorthuizen als Delftenaar op Indebuurt Delft en in de Delftse Post, ook het concept van Bloei werd besproken!

Lees meer