Feestdagen

De feestdagen en seizoenen zijn heerlijke momenten om te vieren en bij stil te staan samen met de kinderen. Bij Bloei schrijven we graag over deze terugkerende jaarlijkse momenten. Enerzijds over de seizoenen; winter, lente, zomer en herfst. Anderzijds over de feestdagen zoals Pasen, Kerst, Halloween, Sinterklaas en Koningsdag. Uiteraard staan we ook stil bij lokale feestmomenten en festivals. Zoals Lichtjesavond, de Bieslanddagen, de Mooi Weer Spelen en Delft Fringe. Deze jaarlijks terugkerende events zijn geweldig om te bezoeken met kinderen. Deze events vormen mooie uitjes waar kinderen vaak kunnen knutselen, avonturen beleven, genieten van theater en smullen van wat lekkers. Zo maak je mooie herinneringen samen met familie en vrienden. Bij Bloei geven we je informatie en inspiratie rondom het vieren van de festivals, feestdagen en de seizoenen. In onze blogs schrijven we over praktische tips, knutselprojecten, achtergrond informatie en persoonlijke verhalen. Zo kun je thuis aan de slag maar ook op stap met het hele gezin.

  1. Home
  2. Feestdagen
Filter

Schaatspret bij Winters Delft

Winters Delft 2019 vind je aan de Mekelweg. Het is weer een heerlijk schaats spectakel inclusief fijne horeca en schaatsverhuur.

Lees meer

Palm, palm, Pasen, Eikoerei

Bloei Blogger Vivian beschrijft over Pasen vieren in Delft met een gezin met jonge kinderen. Wat is leuk om te doen en hoe leer je kinderen wat Pasen is?

Lees meer

Prinsessenfeest

Bloei Blogger Annemarie ging samen met haar prinses naar het prinsessenfeest van Studio Springboon en schreef erover voor Bloei!

Lees meer

Schaatsen & winterpret in regio Delft!

Winterpret in Delft! Waar kun je in de winter schaatsen in regio Delft, zowel indoor als buiten op natuurijs? Bloei zet het op een rij!

Lees meer