Eropuit

Uitjes in Delft en omgeving zijn er genoeg! Op Bloei delen we de leukste uitjes voor gezinnen. Het is belangrijk om met het gezin op stap te gaan. Zo breng je tijd met elkaar door en maak je samen herinneringen. Hiervoor hoef je echt niet ver weg want in de regio is van alles te beleven. Ook hoef je niet altijd diep in de portemonnee te kijken, want ook zonder veel geld uit te geven kun je op stap. Zo weet iedereen wel een uitje te vinden op Bloei die bij hen past. Bij Bloei schrijven we graag over kindvriendelijke uitjes in Delft en omgeving. Zo delen we regelmatig tips rondom theater en film. Maar ook musea, speeltuinen (zowel indoor als buiten) en fijne uitjes in de natuur komen natuurlijk aan bod. Op Bloei delen we zowel bekende als de minder bekende uitjes. Hierbij geven we altijd onze eigen mening.

  1. Home
  2. Eropuit
Filter

Buurman en Buurman gaan kamperen

Bloei Blogger Tamara is net als de rest van haar gezin gek op de buurmannen. Samen bezochten zij de premiere van Buurman en Buurman gaan kamperen.

Lees meer

Events bij Filmhuis Lumen

Door het jaar heen worden er allerlei events bij Filmhuis Lumen georganiseerd. Waaronder ook heel leuke voor kinderen, zoals de pyjamaparty!

Lees meer

De natuur in met kinderen in regio Delft

Waar ga je eigenlijk de natuur in met kinderen in regio Delft? We hebben de leukste tips voor je op een rij gezet! Van speelnatuur tot stadsboerderij.

Lees meer

Tentoonstelling reizen in de ruimte

Bianca en haar kinderen bezochten de tentoonstelling 'Reizen door de Ruimte' in het Museon. Je waant je hier als een echte astronaut in een ruimteschip.

Lees meer

Het zigeunermeisje huilend op een steen

Het Zigeunermeisje, huilend op een steen is een peutervoorstelling rondom liedjes uit de oude doos. Doordat ze in gaan op de betekenis van de liedjes geven ze een extra laag aan de voorstelling.

Lees meer

Dikkie Dik & ik

Dikkie Dik & ik is een super originele voorstelling. Je ziet Dikkie Dik tot leven komen op een manier die nog niet eerder is bedacht en uitgevoerd!

Lees meer

Hallo Familie

Hallo Familie is een voorstelling van Maas theater, voor iedereen van 8 tot 108 jaar. Een stuk waar je eigen fantasie en interpretaties op los kunt laten.

Lees meer

Peuterfestival Theater de Veste

Elk jaar vindt begin februari het Peuterfestival plaats in Theater de Veste in Delft. Een bruisende dag vol theater voor de allerkleinsten!

Lees meer

Schaatspret bij Winters Delft

Winters Delft 2019 vind je aan de Mekelweg. Het is weer een heerlijk schaats spectakel inclusief fijne horeca en schaatsverhuur.

Lees meer

Speeltuinen in Tanthof West

Er zijn maar liefst 23 Speeltuinen in Tanthof-West te vinden! Bloei Blogger Hille heeft ze allemaal getest en in kaart gebracht! Zo kun je ze gemakkelijk in een handige volgorde langs fietsen samen met de kinderen!

Lees meer