Duurzaamheid

Op Bloei schrijven we regelmatig over duurzaamheid in Delft. Dit is namelijk een belangrijk onderwerp om bij stil te staan met het gehele gezin. In de regio zijn er veel hotspots, activiteiten en diensten te vinden die ook rekening houden met duurzaamheid en het milieu. Het is leuk en waardevol om hierbij bij aan te sluiten of langs te gaan samen met je kinderen. Daarnaast kun je ook thuis stilstaan bij duurzaamheid, het milieu en duurzame initiatieven door je kinderen hier bij betrekken. Zoals het lezen van boeken over dit onderwerp of je eigen straat schoner te houden door straatafval te verzamelen. Kies voor passend educatief speelgoed en bespreek het onderwerp duurzaamheid in Delft met je kinderen. Op de website van Bloei vind je genoeg inspiratie en tips om verder aan de slag te gaan rondom dit onderwerp. Lees hiervoor onze Bloei blogs of zoek een duurzame ondernemer of hotspot in de Bloei Gids.

  1. Home
  2. Duurzaamheid
Filter

Van Kinderboerderij Delftse Hout naar Stadsboerderij BuytenDelft

Stichting BuytenDelft heeft sinds 2015 de stadsboerderij en waterspeeltuin in de Delftse Hout overgenomen. Het is nu een echte belevingsplek geworden!

Lees meer

Waar kun je kastanjes rapen in Delft?

Kastanjes rapen met kinderen is leuk! Maar waar kun je kastanjes rapen in Delft? Bloei zet alle hotspots voor je op een rij!

Lees meer

Babycooking

Babycooking is een workshop rondom gezonde voeding voor jonge kinderen. Van kaassaus tot drakensap en van abrikozen tot groentehapjes.

Lees meer